SPY90-SPY120 EPS kontinyu Pra expander

Katerangan pondok:

EPS mesin polystyrene dimekarkeun ieu functioned rék dilegakeun bahan baku EPS mun dénsitas diperlukeun, mesin jalan terus-terusan boh dina nyokot bahan baku sarta discharging bahan dimekarkeun.Mesin tiasa ngalakukeun ékspansi kadua sareng katilu pikeun kéngingkeun dénsitas rendah.


Rincian produk

Tag produk

Mesin bubuka

Di jero manik-manik mentah EPS, aya gas niup anu disebut pentana.Sanggeus kukusan, pentana mimiti ngalegaan sahingga ukuran manik ogé tumuwuh badag, ieu disebut ngalegaan.Manik atah EPS henteu tiasa dianggo pikeun ngadamel blok atanapi produk bungkusan langsung, sadaya manik kedah dilegaan heula teras ngadamel produk anu sanés.Kapadetan produk diputuskeun salami Preexpanding, ku kituna kontrol dénsitas dilakukeun dina Preexpander.

EPS Continuous Preexpander difungsikeun pikeun ngalegaan bahan baku EPS kana kapadetan anu diperyogikeun, mesin tiasa dianggo sacara kontinyu boh dina nyandak bahan baku sareng ngaluarkeun bahan anu diperpanjang.EPS Continuous Pre-expander tiasa ngalakukeun ékspansi kadua sareng katilu pikeun kéngingkeun dénsitas rendah.
EPS Continuous Preexpander lengkep sareng Screw Conveyor, Loader ékspansi Kahiji jeung kadua, Kamar Ékspansi, ranjang Fluidized Drier

EPS Continuous Preexpander mangrupikeun jinis Mesin EPS anu damel sareng kontrol mékanis.bahan baku EPS munggaran dieusi ti screw conveyor mun ékspansi loader.Di handapeun loader aya screw, pikeun mindahkeun bahan tina loader ka chamber ékspansi.Salila steaming, agitating aci ieu pindah terus nyieun dénsitas bahan malah jeung seragam.bahan baku pindah ka chamber terus, sarta sanggeus steaming, tingkat bahan terus mindahkeun up, saacan tingkat bahan datang ka tingkat sarua discharging port lawang, lajeng bahan bakal otomatis ngalir kaluar.Nu leuwih luhur bukaan ngurangan téh, nu panjang bahan tetep dina tong, jadi nu handap dénsitas téh;nu handap bukaan ngurangan nyaeta, anu pondok bahan tetep dina tong, jadi nu leuwih luhur dénsitas.Kadali tina mesin pre-ngembangna kontinyu pisan basajan.Naha tekanan uap stabil atanapi henteu gaduh pangaruh anu ageung kana dénsitas ngembangna.Ku alatan éta, mesin pre-ngembangna kontinyu kami dilengkepan klep pangurangan tekanan Jepang.Dina raraga nyieun tekanan uap dina mesin leuwih stabil, kami nganggo screw ka eupan bahan dina laju seragam, sarta uap seragam jeung feed seragam anu sakumaha seragam jéntré.

Parameter Téknis

Continuous Preexpander
Barang   SPY90 SPY120
Kamar ékspansi Diameter Φ900 mm Φ1200 mm
Jilid 1,2m³ 2,2m³
Volume bisa dipaké 0,8m³ 1,5m³
Kukus Éntri DN25 DN40
Konsumsi 100-150 kg/jam 150-200 kg/jam
Tekanan 0.6-0.8Mpa 0.6-0.8Mpa
Hawa Dikomprés Éntri DN20 DN20
Tekanan 0.6-0.8Mpa 0.6-0.8Mpa
Drainase Éntri DN20 DN20
Throughput 15g/1 250 kg/jam 250 kg/jam
20g/1 300 kg/jam 300 kg/jam
25g/1 350 kg/jam 410 kg/jam
30g/1 400 kg/jam 500 kg/jam
Jalur pangiriman bahan DN100 Φ150 mm
Kakuatan 10kw 14,83kw
Kapadetan ékspansi munggaran 12-30g/l 14-30g/l
ékspansi kadua 7-12g/l 8-13g/l
Gemblengna dimensi L*W*H 4700 * 2900 * 3200 (mm) 4905*4655*3250(mm)
Beurat   1600 kg 1800 kg
jangkungna kamar diperlukeun   3000mm 3000mm

Kasus


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami