SPB2000A-SPB6000A EPS adjustable Tipe Blok Mesin Molding

Katerangan pondok:

EPS Adjustable Blok Mesin Molding ngamungkinkeun EPS jangkungna blok atawa panjang blok adjustable.The populér adjustable Blok Mesin Molding nyaéta pikeun nyaluyukeun jangkungna blok ti 900mm mun 1200mm, ukuran séjén ogé bisa custom dijieun.


Rincian produk

Tag produk

Mesin bubuka

EPS Blok Mesin Molding dipaké pikeun nyieun blok EPS, lajeng motong kana lembar pikeun insulasi imah atawa packing.Produk populér tina lambaran EPS nyaéta panél sandwich EPS, panél 3D, panél insulasi témbok jero sareng luar, packing kaca, bungkusan jati jsb.

EPS Adjustable Blok Mesin Molding ngamungkinkeun EPS jangkungna blok atawa panjang blok adjustable.The populér adjustable Blok Mesin Molding nyaéta pikeun nyaluyukeun jangkungna blok ti 900mm mun 1200mm, ukuran séjén ogé bisa custom dijieun.

Fitur mesin

1.Machine ieu dikawasa ku Mitsubishi purwakarta jeung layar toél Winview, operasi otomatis, pangropéa merenah.
2.Machine jalan dina modeu otomatis pinuh, nutup kapang, ukuran nyaluyukeun, keusikan bahan, steaming, cooling, ejecting, sadaya rengse otomatis.
3.Kualitas High tube pasagi sarta pelat baja dipaké pikeun struktur mesin di kakuatan sampurna tanpa deformasi
4.Block nyaluyukeun jangkungna dikawasa ku encoder;ngagunakeun screws kuat pikeun mindahkeun piring.
5.Apart ti konci normal, mesin husus boga dua konci tambahan dina dua sisi panto pikeun Ngonci hadé.
6.Machine boga dahar pneumatic otomatis tur vakum asisten alat dahar.
7.Machine boga leuwih garis steaming pikeun blok ukuran béda maké, jadi fusi hadé dijamin jeung uap teu wasted.
pelat 8.Machine anu mibanda sistem drainase hadé jadi blok anu leuwih garing sarta bisa motong dina waktu anu singget;
9. Suku cadang jeung fittings mangrupakeun produk kualitas luhur brand well-dipikawanoh nu ngajaga mesin dina waktu layanan panjang
10.The mesin adjustable bisa dijieun cooling hawa atawa kalawan sistem vakum.

Parameter Téknis

Barang

Unit

SPB2000A

SPB3000A

SPB4000A

SPB6000A

Ukuran Rongga kapang

mm

2050*(930~1240)*630

3080*(930~1240)*630

4100*(930~1240)*630

6120*(930~1240)*630

Ukuran Blok

mm

2000*(900~1200)*600

3000*(900~1200)*600

4000*(900~1200)*600

6000*(900~1200)*600

Kukus

Éntri

Inci

6" (DN150)

6" (DN150)

6" (DN150)

8" (DN200)

Konsumsi

Kg/siklus

25~45

45~65

60~85

95~120

Tekanan

Mpa

0.6~0.8

0.6~0.8

0.6~0.8

0.6~0.8

Hawa Dikomprés

Éntri

Inci

1,5 inci (DN40)

1,5 inci (DN40)

2''(DN50)

2.5 inci (DN65)

Konsumsi

m³ / siklus

1.5~2

1.5~2.5

1.8~2.5

2~3

Tekanan

Mpa

0.6~0.8

0.6~0.8

0.6~0.8

0.6~0.8

Vakum Cooling Cai

Éntri

Inci

1,5 inci (DN40)

1,5 inci (DN40)

1,5 inci (DN40)

1,5 inci (DN40)

Konsumsi

m³ / siklus

0.4

0.6

0.8

1

Tekanan

Mpa

0.2~0.4

0.2~0.4

0.2~0.4

0.2~0.4

Drainase

Solokan vakum

Inci

4''(DN100)

5" (DN125)

5" (DN125)

5'(DN125)

Handap uap ventilasi

Inci

6" (DN150)

6" (DN150)

6" (DN150)

6" (DN150)

Hawa cooling ventilasi

Inci

4''(DN100)

4''(DN100)

6" (DN150)

6" (DN150)

Kapasitas 15kg/m³

Min / siklus

4

6

7

8

Nyambungkeun Beban / Daya

Kw

23.75

26.75

28.5

37.75

Gemblengna Diménsi

(L*H*W)

mm

5700*4000*3300

7200*4500*3500

11000*4500*3500

12600*4500*3500

Beurat

Kg

8000

9500

15000

18000

Kasus

video patali


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk