PB2000V-PB6000V Vakum tipe EPS mesin block molding

Katerangan pondok:

EPS Vacuum Block Molding Machine mangrupikeun mesin EPS anu efisien pikeun ngadamel blok EPS.Blok EPS tiasa dipotong kana lembar pikeun insulasi bumi atanapi bungkusan.Produk populér tina lambaran EPS nyaéta panél sandwich EPS, panél 3D, panél insulasi témbok jero sareng luar, packing kaca, bungkusan jati jsb.


Rincian produk

Tag produk

Mesin bubuka

EPS Vacuum Block Molding Machine mangrupikeun mesin EPS anu efisien pikeun ngadamel blok EPS.Blok EPS tiasa dipotong kana lembar pikeun insulasi bumi atanapi bungkusan.Produk populér tina lambaran EPS nyaéta panél sandwich EPS, panél 3D, panél insulasi témbok jero sareng luar, packing kaca, bungkusan jati jsb.

EPS vakum mesin block molding bisa ngahasilkeun dénsitas tinggi EPS blok, gawe dina siklus gancang, sarta sakabeh blok anu lempeng tur kuat sarta kalawan Uap cai low.Mesin ogé tiasa ngadamel blok dénsitas rendah kalayan kualitas anu saé.Éta tiasa ngadamel dénsitas tinggi dina 40g / l sareng dénsitas rendah dina 4g / l.

EPS Vacuum Block Molding Machine lengkep sareng awak mesin utama, kotak kontrol, sistem vakum, sistem timbangan jsb.

EPS Blok Molding Mesin kaunggulan

1.Machine dijieunna tina-kakuatan tinggi tabung pasagi sarta pelat baja kandel;
2.Machine migunakeun 5mm pelat uap aluminium kandel kalawan palapis Teflon.Sareng di handapeun pelat aluminium, pangrojong ukuran anu langkung ageung ditempatkeun dina jumlah anu langkung ageung pikeun ngahindarkeun piring aluminium dina kaayaan tekanan tinggi.pelat aluminium teu robah bentuk sanggeus sapuluh taun digawé;
3.Machine urang sadayana genep panels ngaliwatan perlakuan panas ngaleupaskeun stress las, ku kituna panels teu bisa deform dina suhu luhur;
4.Machine kalawan leuwih garis uap pikeun mastikeun steaming malah di blok, jadi blok fusi hadé;
pelat 5.Machine anu mibanda sistem drainase hadé jadi blok anu leuwih garing sarta bisa motong dina waktu anu singget;
6.All mesin pelat ngaliwatan karat nyoplokkeun, bal nyemprot, teras ngalakukeun anti karat base lukisan jeung lukisan permukaan, jadi awak mesin teu gampang meunang rusted;
7.Machine ngagunakeun sistem piping pinter jeung prosés steaming, mastikeun fusi hade blok duanana keur dénsitas luhur sarta dénsitas low;
8.Fast Sistim ngeusian sarta sistem vakum efisien ensures mesin gancang digawé, unggal blok 4 ~ 8 menit;
9.Ejection ieu dikawasa ku pompa hidrolik, jadi sagala ejectors nyorong sarta balik dina speed sarua;
10.Most komponén dipaké dina mesin anu diimpor atawa produk branded kawentar.

Parameter Téknis

Barang

Unit

PB2000V

PB3000V

PB4000V

PB6000V

Ukuran Rongga kapang

mm

2040*1240*1030

3060*1240*1030

4080*1240*1030

6100*1240*1030

Ukuran Blok

mm

2000*1200*1000

3000*1200*1000

4000*1200*1000

6000*1200*1000

Kukus

Éntri

Inci

2''(DN50)

2''(DN50)

6" (DN150)

6" (DN150)

Konsumsi

Kg/siklus

25~45

45~65

60~85

95~120

Tekanan

Mpa

0.6~0.8

0.6~0.8

0.6~0.8

0.6~0.8

Hawa Dikomprés

Éntri

Inci

1,5 inci (DN40)

1,5 inci (DN40)

2''(DN50)

2''(DN50)

Konsumsi

m³ / siklus

1.5~2

1.5~2.5

1.8~2.5

2~3

Tekanan

Mpa

0.6~0.8

0.6~0.8

0.6~0.8

0.6~0.8

Vakum Cooling Cai

Éntri

Inci

1,5 inci (DN40)

1,5 inci (DN40)

1,5 inci (DN40)

1,5 inci (DN40)

Konsumsi

m³ / siklus

0.4

0.6

0.8

1

Tekanan

Mpa

0.2~0.4

0.2~0.4

0.2~0.4

0.2~0.4

Drainase

Solokan vakum

Inci

4''(DN100)

5" (DN125)

5" (DN125)

6" (DN150)

Handap uap ventilasi

Inci

4''(DN100)

5" (DN125)

6" (DN150)

6" (DN150)

Hawa cooling ventilasi

Inci

4''(DN100)

4''(DN100)

6" (DN150)

6" (DN150)

Kapasitas 15kg/m³

Min / siklus

4

5

7

8

Nyambungkeun Beban / Daya

Kw

19.75

23.75

24.5

32.25

Gemblengna Diménsi

(L*H*W)

mm

5700*4000*2800

7200*4500*3000

11000*4500*3000

12600*4500*3100

Beurat

Kg

5000

6500

10000

14000

Kasus

video patali


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami