PB2000A-PB6000A Air cooling tipe EPS mesin block molding

Katerangan pondok:

EPS Air cooling block molding mesin téh cocog pikeun paménta kapasitas leutik jeung low density blok produksi, éta mesin EPS ékonomi.Kalawan téhnologi husus, Air Cooling Blok Molding Mesin urang tiasa ngadamel 4g / l blok dénsitas, blok téh lempeng tur kualitas alus.


Rincian produk

Tag produk

Mesin bubuka

EPS Blok Molding Mesin dipaké pikeun nyieun blok EPS, lajeng motong kana lembar pikeun insulasi imah atawa packing.Produk populér tina lambaran EPS nyaéta panél sandwich EPS, panél 3D, panél insulasi témbok jero sareng luar, packing kaca, bungkusan jati jsb.

EPS Air cooling block molding mesin téh cocog pikeun paménta kapasitas leutik jeung low density blok produksi, éta mesin EPS ékonomi.Kalawan téhnologi husus, Air Cooling Blok Molding Mesin urang tiasa ngadamel 4g / l blok dénsitas, blok téh lempeng tur kualitas alus.

Mesin lengkep sareng awak utama, kotak kontrol, blower, sistem timbangan jsb.

Fitur mesin

1. mesin The adopts Mitsubishi purwakarta na Winview layar toél pikeun lawang kapang otomatis, nutup kapang, keusikan bahan, steaming, ngajaga hawa, cooling hawa, demoulding na ejecting.
2. Mesin urang sadayana genep panels ngaliwatan perlakuan panas ngaleupaskeun stress las, ku kituna panels teu bisa deform dina suhu luhur;
3. Rongga kapang dijieunna tina plat alloy aluminium husus kalawan konduksi panas-efisiensi tinggi, ketebalan plat aluminium 5mm, kalawan Teflon palapis pikeun demoulding gampang.
4. Mesin nyetél-tekanan luhur blower pikeun bahan nyeuseup.Cooling dipigawé ku convection hawa ku blower.
5. pelat mesin téh tina profil baja kualitas luhur, ngaliwatan perlakuan panas, kuat tur euweuh deformasi.
6. Ejection ieu dikawasa ku pompa hidrolik, jadi sakabeh ejectors nyorong sarta balik dina speed sarua;

Parameter Téknis

Barang

Unit

PB2000A

PB3000A

PB4000A

PB6000A

Ukuran Rongga kapang

mm

2040*1240*630

3060*1240*630

4080*1240*630

6100*1240*630

Ukuran Blok

mm

2000*1200*600

3000*1200*600

4000*1200*600

6000*1200*600

Kukus

Éntri

Inci

DN80

DN80

DN100

DN150

Konsumsi

Kg/siklus

18~25

25~35

40~50

55~65

Tekanan

Mpa

0.6~0.8

0.6~0.8

0.6~0.8

0.6~0.8

Hawa Dikomprés

Éntri

Inci

DN40

DN40

DN50

DN50

Konsumsi

m³ / siklus

1~1.2

1.2~1.6

1.6~2

2~2.2

Tekanan

Mpa

0.6~0.8

0.6~0.8

0.6~0.8

0.6~0.8

Drainase

Uap Vent

Inci

DN100

DN150

DN150

DN150

Kapasitas 15kg/m³

Min / siklus

4

5

7

8

Nyambungkeun Beban / Daya

Kw

6

8

9.5

9.5

Gemblengna Diménsi

(L*H*W)

mm

3800*2000*2100

5100*2300*2100

6100*2300*2200

8200*2500*3100

Beurat

Kg

3500

5000

6500

9000

Kasus

video patali


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami