Naon EPS

asdad

Polystyrene Expandable mangrupakeun jenis produk polystyrene kalawan agén foaming.Disingget kode "EPS".Penampilanna nyaéta partikel bead anu teu warnaan sareng transparan.Agen foaming umum nyaéta hidrokarbon anu ngagolak rendah (sapertos petroleum éter, butana, pentana, sareng sajabana), anu disiapkeun ku réaksi hiji-léngkah monomér stirena dina autoclave;Éta ogé tiasa dipolimérisasi sareng ditambah ku agén busa pikeun laun-laun nembus kana awak polimér, anu disebut metode dua léngkah.Saatos hiji-hambalan foaming, sél busa produk téh seragam jeung rupa, produk ngabogaan élastisitas alus, tapi beurat molekular polimér nu lemah sareng kualitas goréng;Produk dua hambalan boga beurat molekul tinggi jeung kakuatan alus, tapi operasi téh kompléks.Busa dipanaskeun dina kaayaan anu tangtu, nyaéta, plastik busa.Agen foaming gampang diffuse sareng kabur dina panyimpenan, sareng hese busa nalika eusina kirang ti 5%, janten kedah disegel sareng disimpen dina suhu anu rendah.

Polystyrene Expandable geus loba dilarapkeun dina loba widang alatan insulasi termal na alus teuing jeung awét, cushioning unik sarta résistansi shock, résistansi sepuh tur repellency cai.Sababaraha pausahaan kawentar di dunya geus successively dipaké prosés jeung téhnologi béda pikeun vigorously ngalaksanakeun panalungtikan aplikasi dina widang masing-masing tur terus ngembangkeun produk anyar, kayaning BASF di Jerman, Dow kimia di Amérika Serikat, Ponzi di Jepang, bunderan Tsinghua di Jilin. , Cina, jsb aranjeunna henteu ngan boga pasar vast di nagara sorangan, tapi ogé pamingpin di dunya, Eta geus maénkeun peran ngarah dina ngembangkeun polystyrene expandable.

Kusabab EPS ngabogaan loba sipat berharga, éta geus loba dipaké dina kahirupan sapopoe, tatanén, transportasi, industri militer, industri aerospace, utamana dina widang konstruksi, bungkusan, produk éléktronik jeung listrik, kapal, kandaraan jeung manufaktur pesawat.Sapertos TV set, kulkas, mesin cuci, AC, sistem refrigerasi sareng perkakas rumah tangga sanés, alat éléktronik, instrumen presisi, barang gelas, produk keramik, seni karajinan sareng produk industri lampu sipil sanés, chops lauk pikeun budidaya, katirisan seafood, sayuran. pelestarian, incubator, gudang tiis, treuk refrigerated, karéta api jeung konstruksi kota teu bisa dipisahkeun tina piring EPS jeung produk bungkusan.

Salaku supplier EPS profésional, sajaba supplying mesin EPS (EPS bentukna mesin molding, EPS mesin block molding, mesin motong EPS, kapang EPS jeung suku cadang patali), urang ogé bisa nyadiakeun bahan baku EPS.Wilujeng sumping ngahubungan kami lamun museurkeun!


waktos pos: Jan-10-2022