Anyar-anyar ieu, sababaraha konsumén Turki parantos mésér kapang panel pemanasan lantai EPS, janten dinten ayeuna urang bakal ngobrol ngeunaan aplikasi panel pemanasan lantai EPS.

Panel insulasi pemanasan lantai EPS mangrupikeun anu paling penting dina sistem pemanasan lantai.Transfer panas antara rumah tangga tiasa ngahemat énergi atanapi runtah 20% tina sistem pemanasan.Kusabab pemanasan lantai mangrupikeun sistem pemanasan anu dikubur di jero taneuh, ngan ukur aya hiji lantai antara lantai, janten insulasi termal langkung penting.Dina trotoar pemanasan lantai, panel insulasi maénkeun peran insulasi panas, anu ngagaduhan kaunggulan beurat hampang, nyerep cai rendah sareng konduktivitas termal rendah.Bisa nyegah leungitna panas dina pemanasan lantai, sarta ogé maénkeun insulasi sora tangtu jeung pangaruh Uap-buktina.Panel insulasi umumna dibagi kana papan extruded sareng panel EPS.Papan Extruded (XPS) mangrupikeun papan keras anu didamel tina résin poliétilén sareng teras-terasan diekstrusi sareng dibuih ku prosés khusus.interior na mangrupa struktur gelembung katutup.Ieu mangrupa bahan insulasi ramah lingkungan kalawan kinerja alus teuing tina résistansi komprési tinggi, nyerep cai non, résistansi Uap, perméabilitas hawa, beurat hampang, résistansi korosi, hirup layanan panjang sarta konduktivitas termal low.Panel insulasi polystyrene Expandable (ogé katelah panel busa sareng panel EPS) mangrupikeun obyék bodas anu didamel tina manik polystyrene anu tiasa digedékeun ngandung agén foaming cair volatile, anu dipanaskeun sareng dibentuk dina kapang.Cai mibanda ciri struktural pori katutup rupa.
Dibandingkeun jeung papan extruded tradisional, panel polystyrene expandable boga opat kaunggulan:
1. Aman sareng terjamin
EPS bahan baku murni dipaké pikeun pemanasan-tekanan tinggi jeung perlakuan ékspansi, sarta dénsitas luhur ensures yén hawa moal leungit, sagemblengna nyegah mildew na 0 formaldehida.
2. Hemat énergi sareng nyaman
Taat kana konsép low-karbon jeung perlindungan lingkungan, modul ieu terpadu jeung dibereskeun dina alur, sarta pipa pemanasan lanté bisa ngambang langsung dina alur, pemanasan nepi gancang, sarta perenah rapih tur geulis ngajadikeun dissipation panas leuwih seragam.
3, kualitas luhur jeung efisiensi
Gampang ngonci sareng nempelkeun antara piring tanpa lem.Pamasanganna cekap sareng gancang, kalayan insulasi sora sareng résistansi Uap.
4. Ngahemat spasi
A1


waktos pos: Jul-20-2022