Wilujeng Natal

Hawa Natal nyaéta wengi sateuacan Natal, Natal nyaéta 25 Désémber, Malam Natal nyaéta wengi 24 Désémber. "Apel" Apple homonim sareng "Ping" Ping An, ku kituna masarakat Cina nganggo hartos anu saé tina Apple "ping an".Jadi aya adat méré apel dina Hawa Natal.Ngirim apel hartina jalma anu ngirim aranjeunna miharep jalma anu narima buah karapihan karapihan dina taun anyar.Di Jerman, disebutkeun yen Santa Claus bakal pakéan nepi salaku anak suci tur nempatkeun kacang jeung apel dina sapatu barudak.Manéhna ngumbara dina gerbong roda dua pikeun niténan paripolah jalma, utamana barudak.Upami anjeunna maenkeun saé, anjeunna bakal nampi seueur hadiah sapertos apel, kacang, gula sareng sajabana.Barudak goréng meunang pecut.Kolot boga ide pikeun ngagunakeun legenda ieu pikeun ngadorong barudak pikeun taat, sareng masihan murangkalih apel muji budakna.Janten, naha anjeun nampi apel ayeuna?

Kusabab adat perayaan Natal janten populer di Éropa kalér, kombinasi hiasan Natal dina usum tiis di belahan kalér sareng mitos Santa Claus muncul.Kartu Natal pohara populér di Amérika Serikat jeung Éropa.Éta ogé salah sahiji cara pikeun ngajaga kulawarga jauh jeung babaturan.Loba kulawarga mawa poto kulawarga taunan atawa warta kulawarga jeung kartu.Warta umumna kalebet kaunggulan sareng kakhususan anggota kulawarga dina taun katukang.Versi kartun tina topi Natal dipaké pikeun jadi sapasang kaos kaki beureum badag, paduli ukuranana.Kusabab kaos kaki Natal dipaké pikeun nahan kado, éta hal favorit barudak.Atang, aranjeunna bakal ngagantung kaos kaki maranéhanana di ranjang jeung ngadagoan hadiah isuk salajengna.Ieu topi beureum.Disebutkeun yén nalika anjeun bobo wengi, salian ti bobo aman sareng rada haneut, anjeun bakal mendakan deui kado ti anu dipikacinta dina topi énjing-énjing.Dina wengi karnaval, éta protagonis sakabeh panongton.Henteu masalah dimana anjeun angkat, anjeun bakal ningali sagala jinis topi Natal.

Tim Dongshen ngaharepkeun anjeun Natal anu gumbira!

w7


waktos pos: Dec-24-2021