Kumaha carana ngalakukeun pangropéa poéan mesin motong EPS CNC?

EPS busa mesin motong CNC, nu utamana dipaké pikeun motong bahan EPS busa, bisa motong lemes jeung teuas eps busa jeung plastik kana rectangular, strip sarta wangun béda lianna.efisiensi tinggi, ukuran akurat jeung precision tinggi.Dibandingkeun sareng mesin motong busa eps biasa, mesin motong busa EPS CNC digabungkeun sareng kontrol PLC, dilengkepan parangkat lunak gambar CAD, sareng ogé ngadukung input U.Data tiasa diunggah sareng diimpor langsung, kasaluyuan langkung kuat, operasi langkung saderhana, otomatisasi langkung luhur, parangkat lunak parangkat lunak, sareng henteu aya syarat kaahlian sareng téknologi anu diperyogikeun.Produk anu didamel datar sareng mulus, kalayan penampilan atmosfir, padet sareng awét.Standarisasi sareng téknologi pangropéa peralatan langkung ketat tibatan mesin motong busa biasa.Spésifikasi pikeun pangropéa sareng pangropéa mesin pemotong busa EPS CNC nyaéta kieu:

1, Daily pariksa posisi na fullness tina minyak lubricating, nu dasarna bisa minuhan 70%.Lamun teuing, éta gampang pikeun ngabahekeun, sarta lamun éta saeutik teuing, éta hésé pikeun mesin beroperasi mulus, nu bakal ngabalukarkeun karuksakan kana mesin.Pariksa darajat korosi dina panganteur, miceun karat jeung cet rutin lamun diperlukeun, sarta eusian minyak lubricating rutin unggal minggu pikeun mastikeun operasi lemes tina mesin.

2, The flatness éksternal tina mesin motong ensures precision tinggi motong

3, Pariksa tightness tina sabuk nyambungkeun unggal dintenna pikeun nyegah mesin ti keur hese beroperasi alatan maké teuing ketang atawa kaleuleuwihan;

4, Pariksa ventilasi jeung sepuh tina saluran hawa, sarta nerapkeun pikeun ngagantian dina jangka waktu lamun fenomena ieu kapanggih;

5, Nengetan leakage di tempat kontrol disambungkeun jeung purwakarta, sarta mareuman kakuatan dina jangka waktu nalika mesin teu dipaké dina kali biasa;

6, Lamun bagian séjén nu kapanggih ruksak salila operasi, panawaran pikeun ngagantian dina waktu.

Salian mesin motong busa EPS, mesin EPS séjén (sapertos EPS pre-expander, EPS bentukna mesin molding, EPS block mesin molding) ogé perlu pangropéa rutin, ku kituna umur jasa mesin bisa leuwih panjang.

cdscds


waktos pos: Apr-25-2022