Mesin motong EPS busa CNC nyaéta pikeun motong blok EPS kana bentuk anu dibutuhkeun salaku gambar anu dirarancang.Mesin dikawasa ku PC.

EPS busa mesin motong CNC ngagunakeun motor mikro dikawasa ku komputer pikeun mindahkeun sarta ngalengkepan fungsi motong pakait handapeun motong tina kawat pemanasan listrik.Kontrol presisi ngamungkinkeun mesin motong ampir sagala bentuk anu dipasihkeun, sareng ketebalan motongna sami sareng bahan anu dianggo.Ku ngarancang jeung motong interfaces béda tina workpiece a, éta ogé bisa nyieun bahan tilu diménsi kompléks, nu boga rentang pisan lega tina aplikasi.

EPS busa mesin motong CNC mangrupakeun mesin kontrol numeris tepat, nu bisa motong EPS busa kana garis hiasan tina sagala bentuk.Nurutkeun kana input grafik ku komputer, motor servo drive pemanasan kawat motong listrik sarta platform kerja pikeun mindahkeun sakaligus dina x-sumbu sarta arah Y-sumbu pikeun motong busa horisontal sarta vertikal, jadi bahan busa bisa motong gancang. jeung akurat.Aya lima motor servo precision dina unggal mesin motong busa eps, nu ngadalikeun gerak platform jeung-kinerja tinggi nikel kromium alloy kawat pemanasan.
Keunggulan mesin :
Desain gantry bebas diadopsi, sarta motong bets bisa dilumangsungkeun;Kabéh surfaces ningkatna anu precision machined pikeun mastikeun operasi akurat
Ieu adopts operasi calakan, bisa motong tanpa programming, boga fungsi simulasi online, sarta operasi software basajan tur gampang pikeun neuleuman.
Ranjang lathe digiling halus ku pusat mesin anu ageung, sareng luhureun méja sadayana didamel tina papan poliéster komposit 20mm kandel, sareng ditandaan ku garis posisi.
Ieu adopts kabel shielded fléksibel tinggi, kalawan résistansi maké tinggi, retardancy seuneu, kalenturan super, résistansi bending jeung pasipatan lianna, sarta dilengkepan komputer kontrol industri profésional.

Di sagigireun mesin motong EPS CNC, urang ogé nyadiakeun EPS pre-expader, EPS bentukna mesin molding, EPS mesin block molding, EPS kapang jeung suku cadang patali.Wilujeng sumping ngahubungan kami pikeun panalungtikan, hatur nuhun!
A


waktos pos: Jun-11-2022