Warta

  • Anyar-anyar ieu, sababaraha konsumén Turki parantos mésér kapang panel pemanasan lantai EPS, janten dinten ayeuna urang bakal ngobrol ngeunaan aplikasi panel pemanasan lantai EPS.

    Panel insulasi pemanasan lantai EPS mangrupikeun anu paling penting dina sistem pemanasan lantai.Transfer panas antara rumah tangga tiasa ngahemat énergi atanapi runtah 20% tina sistem pemanasan.Kusabab pemanasan lantai mangrupikeun sistem pemanasan anu dikubur di jero taneuh, ngan ukur aya hiji lantai antara lantai, janten insulasi termal nyaéta m ...
    Maca deui
  • Mesin motong EPS busa CNC nyaéta pikeun motong blok EPS kana bentuk anu dibutuhkeun salaku gambar anu dirarancang.Mesin dikawasa ku PC.

    EPS busa mesin motong CNC ngagunakeun motor mikro dikawasa ku komputer pikeun mindahkeun sarta ngalengkepan fungsi motong pakait handapeun motong tina kawat pemanasan listrik.Kontrol precision ngamungkinkeun mesin pikeun motong ampir sagala bentuk anu dipasihkeun, sareng ketebalan motongna sami sareng ...
    Maca deui
  • Kumaha carana ngalakukeun pangropéa poéan mesin motong EPS CNC?

    Kumaha carana ngalakukeun pangropéa poéan mesin motong EPS CNC?

    EPS busa mesin motong CNC, nu utamana dipaké pikeun motong bahan EPS busa, bisa motong lemes jeung teuas eps busa jeung plastik kana rectangular, strip sarta wangun béda lianna.efisiensi tinggi, ukuran akurat jeung precision tinggi.Dibandingkeun sareng mesin motong busa eps biasa, motong busa EPS CNC ...
    Maca deui
  • Naon EPS

    Naon EPS

    Polystyrene Expandable mangrupakeun jenis produk polystyrene kalawan agén foaming.Disingget kode "EPS".Penampilanna nyaéta partikel bead anu teu warnaan sareng transparan.Agen busa umum nyaéta hidrokarbon anu ngagolak rendah (sapertos petroleum éter, butana, pentana, jsb), anu disiapkeun ku ...
    Maca deui
  • Wilujeng Natal

    Wilujeng Natal

    Hawa Natal nyaéta wengi sateuacan Natal, Natal nyaéta 25 Désémber, Malam Natal nyaéta wengi 24 Désémber. "Apel" Apple homonim sareng "Ping" Ping An, ku kituna masarakat Cina nganggo hartos anu saé tina Apple "ping an".Jadi anu...
    Maca deui
  • Naon shrinkage dina manufaktur kapang EPS

    Naon shrinkage dina manufaktur kapang EPS

    1. Shrinkage deformasi bakal lumangsung sanggeus EPS molding na demoulding Sacara umum, nu shrinkage of EPS nyaeta 0% - 0,3%.Laju shrinkage spésifik aya hubunganana sareng karakteristik unggal bahan, kaayaan prosés (khususna suhu demoulding), dénsitas produk sareng ketebalan.Dina sababaraha ...
    Maca deui
  • Naon aplikasi tina EPS block molding mesin?

    Naon aplikasi tina EPS block molding mesin?

    EPS Block Molding Machine nyaéta pikeun ngahasilkeun blok EPS.Numutkeun cara cooling béda, EPS mesin block molding bisa catogorized kana dimekarkeun polystyrene vakum mesin block molding jeung dimekarkeun polystyrene hawa cooling block mesin molding.Hawa cooling block mesin molding cocog pikeun s ...
    Maca deui
  • Naon prosés kapang EPS tina kulkas disegel ganda?

    Naon prosés kapang EPS tina kulkas disegel ganda?

    penemuan teh discloses hiji kapang sarta prosés produksi pikeun produksi EPS bungkusan pinding tina kulkas disegel ganda, kaasup hiji kapang pindah sarta kapang tetep.Sisi sabudeureun kapang dibereskeun disadiakeun ku plat handap pakait jeung sisi jero handap pindah ...
    Maca deui
  • Ngeunaan adat tina Festival Pertengahan Autumn

    Ngeunaan adat tina Festival Pertengahan Autumn

    "Pertengahan Autumn Festival", ogé katelah "Yue Xi", salaku awal salaku Spring jeung Autumn Periode, kaisar geus dimimitian nyembah bulan jeung nyembah bulan.Ieu laun sumebar ka jalma."Kitab Tang Taizong Ji" ngandung "15 Agustus Mid-Autumn Festi...
    Maca deui
  • Kumaha carana install EPS kapang kana EPS bentukna mesin molding

    Kumaha carana install EPS kapang kana EPS bentukna mesin molding

    1. Nyorong kapang jeung gun keusikan na ejector tos kapasang kana mesin EPS bentukna molding, sarta operator ditunjuk bakal angkat kapang;2. Ngalereskeun kapang dibereskeun jeung kapang moveable mencét piring, unggal kapang boga teu kurang ti 20 pelat mencét, sarta pelat mencét anu dipasang merata....
    Maca deui
  • Ayeuna, industri ékspor perdagangan asing di 2021 umumna sibuk pisan

    Ayeuna, industri ékspor perdagangan asing di 2021 umumna sibuk pisan

    Ayeuna, industri ékspor perdagangan asing di 2021 umumna sibuk pisan.Sanajan kitu, sababaraha masalah anyar ogé geus mecenghul, kayaning kanaékan seukeut dina harga bahan baku, kakurangan spasi, angkutan laut soaring, trend unabated tina apresiasi RMB, sarta masalah persistently ...
    Maca deui
  • Naon jinis EPS pre-expander?

    Naon jinis EPS pre-expander?

    Sacara umum, aya dua jenis EPS pre-expander, nya éta tipe kontinyu pre-expander jeung tipe bets pre-expander.Mesin pre-expander kontinyu: ngadopsi kontrol mékanis.Tungtung luhur chamber ngembangna boga port ngurangan, nu bisa nangtukeun dénsitas foaming ku ...
    Maca deui
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2