DS1100-FDS1660 EPS tipe bets pre expander

Katerangan pondok:

EPS Batch Pre-expander difungsikeun pikeun ngalegaan bahan baku EPS kana dénsitas anu diperyogikeun.Ngeusian sareng ngalegaan bahan dilakukeun angkatan ku angkatan, ku kituna disebut Batch pre-expander.EPS Batch Pre-expander mangrupikeun jinis mesin EPS otomatis pinuh, sadaya léngkah tiasa dianggo sacara otomatis sapertos ngeusian bahan EPS, timbangan, pangiriman bahan, ngukus, stablizing, discharging, pengeringan sareng panyaluran bahan anu dimekarkeun.


Rincian produk

Tag produk

Mesin bubuka

Di jero manik-manik mentah EPS, aya gas niup anu disebut pentana.Sanggeus kukusan, pentana mimiti ngalegaan sahingga ukuran manik ogé tumuwuh badag, ieu disebut ngalegaan.Manik atah EPS henteu tiasa dianggo pikeun ngadamel blok atanapi produk bungkusan langsung, sadaya manik kedah dilegaan heula teras ngadamel produk anu sanés.Kapadetan produk diputuskeun salami Preexpanding, ku kituna kontrol dénsitas dilakukeun dina Preexpander.

EPS Batch Pre-expander difungsikeun pikeun ngalegaan bahan baku EPS kana dénsitas anu diperyogikeun.Ngeusian sareng ngalegaan bahan dilakukeun angkatan ku angkatan, ku kituna disebut Batch pre-expander.EPS Batch Pre-expander mangrupikeun jinis mesin EPS otomatis pinuh, sadaya léngkah tiasa dianggo sacara otomatis sapertos ngeusian bahan EPS, timbangan, pangiriman bahan, ngukus, stablizing, discharging, pengeringan sareng panyaluran bahan anu dimekarkeun.

Ngabandingkeun sareng Continuous Preexpander, EPS Batch Preexpander tiasa masihan dénsitas anu langkung akurat, operasi anu langkung gampang, sareng langkung hemat energi.

EPS Batch Pre-expander lengkep sareng Screw Conveyor, Timbangan Sistem, Vacuum Conveyor, Kamar Ékspansi, sareng Fluidized bed Drier

EPS Batch Pre-expander Kauntungannana

1.Batch Preexpander ngadopsi Mitsubishi PLC sareng layar toél Winview pikeun ngontrol sadayana damel sacara otomatis;
2.Batch Preexpander ngagunakeun sistem vakum nepikeun bahan baku ti handap ka luhur loader, euweuh blocking selang bahan sarta henteu megatkeun manik EPS;
3. Dina sababaraha model mesin, aya nuju dua loaders luhur pikeun ngeusian Alternatipna, ngahemat kakuatan tur gancang di ngeusian;
4.Machine ékspansi kahiji jeung ékspansi kadua duanana ngagunakeun PT650 éléktronik timbangan méteran ngadalikeun timbangan, akurasi ka 0.1g;
5.Machine migunakeun klep Ngurangan Tekanan Jepang pikeun mastikeun input uap stabil;
6.Machine kalawan preheating na steaming utama.Ngagunakeun klep leutik pikeun ngalakukeun preheating saacan suhu nu tangtu lajeng ngalakukeun pemanasan utama, jadi bahan bisa dimekarkeun leres;
7.Machine kontrol uap sarta tekanan hawa leres jero chamber ékspansi, kasabaran dénsitas bahan leuwih handap 3%;
8.Machine agitating aci jeung chamber ékspansi jero téh sadayana dijieunna tina SS304;
9.Steam Vale proporsional, hawa klep sabanding jeung sensor Geter Korea anu pilihan.

Parameter Téknis

FDS1100, FDS1400, FDS1660 EPS Batch Preexpander

Barang

Unit FDS1100 FDS1400 FDS1660
Kamar ékspansi Diameter mm Φ1100 Φ1400 Φ1660
Jilid 1.4 2.1 4.8
Volume bisa dipaké 1.0 1.5 3.5
Kukus Éntri Inci 2''(DN50) 2''(DN50) 2''(DN50)
Konsumsi Kg/siklus 6-8 8-10 11-18
Tekanan Mpa 0.6-0.8 0.4-0.8 0.4-0.8
Hawa Dikomprés Éntri Inci DN50 DN50 DN50
Konsumsi m³ / siklus 0.9-1.1 0.5-0.8 0.7-1.1
Tekanan Mpa 0.5-0.8 0.5-0.8 0.5-0.8
Drainase Port solokan luhur Inci DN100 DN125 DN150
Handapeun palabuhan solokan Inci DN100 DN100 DN125
Di handapeun Pelabuhan Discharge Inci DN80 DN80 DN100
Throughput   4g/1 230g/jam 4g/1 360g/jam
10g/1 320g/jam 7g/1 350g/jam 7g/1 480g/jam
15g/1 550g/jam 9g/1 450g/jam 9g/1 560g/jam
20g/1 750g/jam 15g/1 750g/jam 15g / 1 900g / h
30g/1 850g/jam 20g/1 820g/jam 20g/1 1100g/h
Jalur Panyalur Bahan Inci 6" (DN150) 8" (DN200) 8" (DN200)
Kakuatan Kw 19 22.5 24.5
Kapadetan Kg/m³ 10-40 4-40 4-40
Kapadetan Toléransi % ±3 ±3 ±3
Gemblengna Diménsi L*W*H mm 2900*4500*5900 6500*4500*4500 9000*3500*5500
Beurat Kg 3200 4500 4800
Jangkungna Kamar Diperlukeun mm 5000 5500 7000

 

Kasus

video patali


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami