Taros Kami

HANGZHOU DONGSHEN MACHINERY ENGINEERING CO.,LTD

Alamat

Kamar 1407-1408, No.19 Jalan Jinping, Jalan Fuchun, Kacamatan Fuyang, Hangzhou, Propinsi Zhejiang, Cina 311402

Telepon

nomer telepon: 0086-13906530663
nomer telepon:0086-15968158117
nomer telepon: 0086-13750818967
nomer kantor:0086-571-63167678

Jam-jaman

kami salawasna online

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami