Tentang Kami

Hangzhou Dongshen Machinery Engineering Co., Ltd mangrupikeun perusahaan khusus anu ngurus mesin EPS, cetakan EPS sareng suku cadang pikeun mesin EPS.Urang bisa nyadiakeun sagala jinis mesin EPS kawas EPS Preexpanders, EPS Bentuk Mesin Molding, EPS Blok Mesin Molding, CNC Mesin motong jsb. aranjeunna, ogé kami mantuan pabrik EPS heubeul pikeun ngaronjatkeun produksi maranéhanana ku cara ngurangan konsumsi énérgi jeung ngaronjatna kapasitas produksi.Salian ti éta, kami nawiskeun jasa ngarancang mesin EPS khusus anu dipénta ku klien.Kami ogé ngadamel cetakan EPS khusus pikeun mesin EPS merek sanés ti Jerman, Korea, Jepang, Yordania jsb.

Kami ogé ngadamel cetakan EPS khusus pikeun mesin EPS merek sanés ti Jerman, Korea, Jepang, Yordania jsb.

Hangzhou Dongshen Mesin Téknik Co., Ltd

bisnis penting urang sejen nyaeta EPS garis produksi bahan baku.Kami ngagaduhan tim téknis profésional pikeun ngarancang pabrik bahan baku EPS, nyayogikeun rumus kelas munggaran pikeun produksi manik EPS, sareng ngawaskeun konstruksi proyék résin EPS dina situs.Urang nyadiakeun sagala parabot pikeun ngahasilkeun bahan baku EPS, kawas reaktor EPS, tank cuci EPS, mesin sieving EPS jsb Urang bisa custom nyieun parabot bahan baku EPS sakumaha per sarat kapasitas klien.Kami ogé nyayogikeun bahan kimia pikeun ngahasilkeun manik EPS, sapertos HBCD, DCP, BPO, agén palapis jsb. Kami parantos ngadamel sababaraha proyék bahan baku EPS lengkep pikeun klien domestik sareng luar negeri.

Sok we mantuan klien pikeun sumber barang maranéhna ménta.Kusabab kajujuran jeung tanggung jawab urang, loba klien geus gawé bareng kami pikeun leuwih sapuluh taun.Aranjeunna percanten ka kami, janten aranjeunna ngarawat kami salaku kantor sumberna di China.Kami ngabantosan aranjeunna milarian supplier anu saé sareng ngalakukeun pamariksaan kualitas pikeun aranjeunna nalika aranjeunna sesah ngarambat.Urang salawasna kasampak maju ka gawé babarengan jangka panjang, sarta kami harta hubungan jeung unggal klien.