company_intr_img

Tentang Kami

Hangzhou Dongshen Machinery Engineering Co., Ltd mangrupikeun perusahaan khusus anu ngurus mesin EPS, cetakan EPS sareng suku cadang pikeun mesin EPS.Urang bisa nyadiakeun sagala jinis mesin EPS kawas EPS Preexpanders, EPS Bentuk Mesin Molding, EPS Blok Mesin Molding, CNC Mesin motong jsb. aranjeunna, ogé kami mantuan pabrik EPS heubeul pikeun ngaronjatkeun produksi maranéhanana ku cara ngurangan konsumsi énérgi jeung ngaronjatna kapasitas produksi.Salian ti éta, kami nawiskeun jasa ngarancang mesin EPS khusus anu dipénta ku klien.Kami ogé ngadamel cetakan EPS khusus pikeun mesin EPS merek sanés ti Jerman, Korea, Jepang, Yordania jsb.

produk unggulanproduk unggulan

AplikasiAplikasi

Jeung KliénJeung Klién

  • Jeung-klien-(3)
  • Jeung-klien-(4)
  • Jeung-klien-(5)
  • Jeung-klien-(6)
  • Jeung-klien-(1)
  • Jeung-klien-(2)

bérita paling énggalbérita paling énggal

  • Anyar-anyar ieu, sababaraha konsumén Turki parantos mésér kapang panel pemanasan lantai EPS, janten dinten ayeuna urang bakal ngobrol ngeunaan aplikasi panel pemanasan lantai EPS.

    Panel insulasi pemanasan lantai EPS mangrupikeun anu paling penting dina sistem pemanasan lantai.Transfer panas antara rumah tangga tiasa ngahemat énergi atanapi runtah 20% tina sistem pemanasan.Kusabab pemanasan lantai mangrupikeun sistem pemanasan anu dikubur di jero taneuh, ngan ukur aya hiji lantai antara lantai, janten insulasi termal langkung penting.Dina trotoar pemanasan lantai, panel insulasi maénkeun peran insulasi panas, anu ngagaduhan kaunggulan beurat hampang, nyerep cai rendah sareng konduktivitas termal rendah.Bisa nyegah leungitna panas dina pemanasan lanté, sarta ogé maénkeun insulasi sora tangtu jeung moistu ...

  • Mesin motong EPS busa CNC nyaéta pikeun motong blok EPS kana bentuk anu dibutuhkeun salaku gambar anu dirarancang.Mesin dikawasa ku PC.

    EPS busa mesin motong CNC ngagunakeun motor mikro dikawasa ku komputer pikeun mindahkeun sarta ngalengkepan fungsi motong pakait handapeun motong tina kawat pemanasan listrik.Kontrol presisi ngamungkinkeun mesin motong ampir sagala bentuk anu dipasihkeun, sareng ketebalan motongna sami sareng bahan anu dianggo.Ku ngarancang jeung motong interfaces béda tina workpiece a, éta ogé bisa nyieun bahan tilu diménsi kompléks, nu boga rentang pisan lega tina aplikasi.EPS busa mesin motong CNC mangrupakeun mesin kontrol numeris tepat, nu bisa motong EPS busa kana garis hiasan tina ...

  • Kumaha carana ngalakukeun pangropéa poéan mesin motong EPS CNC?

    EPS busa mesin motong CNC, nu utamana dipaké pikeun motong bahan EPS busa, bisa motong lemes jeung teuas eps busa jeung plastik kana rectangular, strip sarta wangun béda lianna.efisiensi tinggi, ukuran akurat jeung precision tinggi.Dibandingkeun sareng mesin motong busa eps biasa, mesin motong busa EPS CNC digabungkeun sareng kontrol PLC, dilengkepan parangkat lunak gambar CAD, sareng ogé ngadukung input U.Data tiasa diunggah sareng diimpor langsung, kasaluyuan langkung kuat, operasi langkung saderhana, otomatisasi langkung luhur, pangaturan perangkat lunak, sareng henteu aya syarat kaahlian sareng téknologi anu diperyogikeun.Pr...

  • Naon EPS

    Polystyrene Expandable mangrupakeun jenis produk polystyrene kalawan agén foaming.Disingget kode "EPS".Penampilanna nyaéta partikel bead anu teu warnaan sareng transparan.Agen foaming umum nyaéta hidrokarbon ngagolak rendah (sapertos petroleum éter, butana, pentana, jsb), anu disiapkeun ku réaksi hiji-léngkah monomér stirena dina autoclave;Éta ogé tiasa dipolimérisasi sareng ditambah ku agén busa pikeun laun-laun nembus kana awak polimér, anu disebut metode dua léngkah.Saatos hiji-hambalan foaming, sél busa produk seragam jeung rupa, produk ngabogaan élastisitas alus, tapi ...

  • Wilujeng Natal

    Hawa Natal nyaéta wengi sateuacan Natal, Natal nyaéta 25 Désémber, Malam Natal nyaéta wengi 24 Désémber. "Apel" Apple homonim sareng "Ping" Ping An, ku kituna masarakat Cina nganggo hartos anu saé tina Apple "ping an".Jadi aya adat méré apel dina Hawa Natal.Ngirim apel hartina jalma anu ngirim aranjeunna miharep jalma anu narima buah karapihan karapihan dina taun anyar.Di Jerman, disebutkeun yen Santa Claus bakal pakéan nepi salaku anak suci tur nempatkeun kacang jeung apel dina sapatu barudak.Anjeunna ngumbara...